Låseservice I Fredensborg

Vi har døgnservice!

Vi tilbyder som låseservice i Fredensborg alt inden for fleksible låsnings-systemer: pengebokse – og dataskabe, adgangs-kontrol, professionel vejledning og rådgivning om sikring. Er du låst ude er det selvfølgelige også noget vi hjælper med. Vi har Døgnservice.

låseservice Fredensborg med døgnservice vagtordning

Er du på udgik efter en professionel låseservice Fredensborg, som kan tilbyde alle former for låseservice i Fredensborg, København og Amager? Hos os har vi megen erfaring inden for faget og vi har de kompetencer det kræves for at være låsesmed i dagens Danmark. Vi tilbyder alt lige fra en traditionel låseservice, til:

  • Adgangskontrol
  • Alarmer
  • TV-overvågning og meget mere.

Låsealliancen & Co IVS er et firma som har et tæt samarbejde med mange firmaer som benytter sig af en fast låsepartner.

låseservice Fredensborg

Hos Låsealliancen & Co IVS har vi selvfølgelig døgnservice, på denne måde at du som virksomhedsejer altid er sikker på at have en låsesmed tilknyttet, til at tage hånd om dine låse/alarmsystemer 365 dage om året.

Står du og har brug for en låseservice i Skal du bruge en låsesmed i Fredensborg & omegn til en oplukning af en dør som er låst, så vil Låsealliancen & Co IVS være et fornuftigt valg til opgaven.

Hos Låsealliancen & Co IVS tilbyder vi følgende låsesmedsopgaver: ​

  • ​Omlægning af låse
  • Oplukning af låse
  • ​Reparation efter eventuelt indbrud​
  • ​Nødsikring & midlertidig udbedring.​

Velkommen til du er kommet til den rette hvis du søger låseservice Fredensborg eller i hovedstadsområdet.
Vi er din lokale låseservice , der tilbyder en god service til konkurrence dygtige priser.
låseservice Fredensborg har mange års erfaring med både privat og erhverv og ingen opgaver er hverken for store eller for små.

Alle vores medarbejder er efteruddannet på relevante certificeret kurser, så vores firma har en bred vifte at kompetencer både inden for reparation, kodelåse, tyverialarm og adgangskontrol osv. Det gør det muligt for os af skræddersy de bedste mulige løsninger til dig.

låseservice Fredensborg

låseservice Amager tilbyder både færdige løsninger, men er du “gør det selv manden/kvinden” har vi også gode tilbud til dig.
Vi har samarbejde med de førende producenter indenfor markedet…se vores produkter her.

Kontakt vores låseservice i Fredensborg og vi giver råd og vejledning inden for nøgler, låsesystemer, dørlukkere/-pumper og sikkerhedsskabe. osv

En kvalitetsbevidst låseservice i Fredensborg med kunden i højsædet

Overvejer du at få installeret nye låsesystemer? det kan vi hjælpe dig med! Vi vil gerne komm forbi & få en snak om hvad der kunne passe til netop dit/jeres ønsker og behov, det er selv følgelig en helt uforpligtende samtale.

Hvad koster en låseservice i Fredensborg ?

Prisen på låseservice er selvfølgelig afhængig af hvad du som kunde ønsker at få lavet.

 Fredensborg låseservice & låseservice

Hvis du ønsker at få nogen priser så er meget velkommen til at kontakte os så giver vi dig gerne en vejledende pris på netop din opgav & hvis du ønsker en fast serviceaftale med os.

Låsealliancen & Co IVS er en meget kvalitetsbevidst låseservice , og vi har altid vores kunder i fokus. ​

Kontakt os gerne & få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et tilbud på:

  • Døroplukning,
  • Omlægning eller ved reparation efter indbrud,

Så er du mere en velkommen til at tag kontakt til os. Så kommer vi og hjælper dig.

En låseservice Fredensborg der har DØGNSERVICE

Med vores døgnservice kan vi ved akut behov stille på din bopæl inden for 1/2 time i alle døgnets 24 timer.. Så har du mistet din nøgle, låst dig selv ude eller er din nøgle defekt, så kontakt vores låseservice Fredensborg..

Kontakt for mere info

Find os her